سرکار خانم مریم مرواریدی

morvari

مسئول بخش مشاوره و درمان

خانم مریم مرواریدی دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه فردوسی مشهد و دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی دانشگاه شاهد تهران با رتبه 13 و دارای شماره پروانه نظام از سازمان نظام مشاوره و روانشناسی کشور به شماره  6651 می باشند. ایشان از سال 1395 با مراکز مشاوره دانشجویی همکاری می کنند و به مدت سه سال  با مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاه های تهران همکاری داشتند و  همچنین مدرس و مدیر گروه روانشناسی دانشگاه غیرانتفاعی و به عنوان مسئول بخش مشاوره و درمان مشغول فعالیت می باشند. حوزه تخصصی وی در زمینه اختلال های اضطرابی و خلقی است.

سرکار خانم زهرا بهارلویی

بهارلویی

خانم زهرا بهارلوئی، کارشناسی ارشد روانشناسی می­ باشند. ایشان از سال 1391 در مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان در مرکز مشاوره و توانمندسازی فعالیت دارند. اهم فعالیت­ های ایشان انجام امور مربوط به اجرای طرح پایش سلامت روان ، کمیسیون موارد خاص ، کمیسیون دانشجویان غیر فردوسی (استانی) و انجام امور مربوط به سراهای دانشجویی می باشد.