کارگاه تربیت مشاور تحصیلی-آموزشی با رویکرد خود نظم ده ، با تدریس جناب آقای دکتر حسین کارشکی ، دانشیار گروه روانشناسی مشاوره تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ‌ های ۱۴۰۲/۱۱/۱۵ و ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ به مدت ۱۰ ساعت ویژه روانشناسان، مشاوران و کارشناسان مراکز مشاوره منطقه ۹ کشور و همچنین سایر علاقه مندان، در فضای ادوبی کانکت به صورت آنلاین برگزار شد. . محوریت‌های مورد بررسی در این کارگاه عبارتند از: مشاور و مشاور شدن، قلمرو مشاوره روانی تربیتی (تحصیلی)، خودنظم دهی محور و هدف و مبانی مشاوره روانی تربیتی، فنون مشاوره، مصاحبه و معاینه تحصیلی، آزمون ها و تهیه گزارش آزمون در مشاوره تحصیلی، فرمول بندی، مهارت های پایه مشاوره و راهنمایی، راهنمای مداخله در مشاوره تحصیلی (مراحل مداخله)، تمرین فنون مشاوره و مصحابه و تمرین حداقل یک مداخله، مداخلات روانی تربیتی یا مداخلات تحصیلی، روش های مطالعه، مداخلات انگیزشی، بهبود حافظه، هدف گزینی و مدیریت زمان.