مراسم بزرگداشت روز روان شناس و مشاور در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شد:

همزمان با روز روانشناسي و مشاوره، در مراسمي از كارشناسان و مشاوران مركز مشاوره و توانمندسازي دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد تقدير  شد.

آقای دکتر علی غنايي رئيس مركز مشاوره دانشگاه  ضمن تبريك روز روانشناس و مشاور به حاضران، از نقش ممتاز اين مركز در ارتقاء سلامت روان دانشجويان و مراجعه كنندگان سخن گفت و در ادامه با اشاره به اهميت خدمات روان شناسي و مشاوره  و ويژگي هاي برجسته روان شناسان و مشاوران اظهار نمود : سطح بالاي كيفيت خدمات رساني مركز مشاوره و توانمندسازي دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد كه حاصل تلاش كارشناسان مشاوران و مددكاران اين مركز مي باشد مركز مشاوره دانشگاه فردوسي مشهد را در بين مراكز مشاوره كشور در موقعيت مطلوبي قرار داده است.

در پايان با اهداي لوح تقدير از كارشناسان، مشاوران و مددكاران مركز مشاوره و توانمندسازي دانشجويان دانشگاه، تشكر به عمل آمد.

news402115

news402118