ghafari14022

دكتر ابوالفضل غفاري معاون فرهنگي اجتماعي و دانشجويي دانشگاه فردوسي مشهد در پيامي روز روانشناس و مشاور را تبريك گفت و از زحمات روانشناسان مجموعه دانشگاه،تقدير كرد.

به گزارش روابط عمومي معاونت فرهنگي اجتماعي و دانشجويي دانشگاه، متن پيام بدين شرح است :

نُهم ارديبهشت، روز ملي روان شناس و مشاور، فرصتي است تا تلاش هاي اثربخش متخصصانِ روان شناسي و مشاوره، در كاهش رنج و حل مشكلاتِ انسان ها، ارج نهاده شود؛ كارشناساني كه دغدغه حرفه اي ايشان، التيام بخشيدن رنج هاي روان شناختي و گره گشايي از مسايل تحصيلي، شغلي، ارتباطي و معنوي انسان هايي است كه در اين زمينه ها به خدمات تخصصي نياز دارند.

اينجانب ضمن گرامي داشت روز ملي روان شناسي و مشاوره، از زحمات و تلاش هاي مجدانه و خدمات تاثيرگذار و راه گشاي همه همكارانم در مركز مشاوره و سبك زندگي دانشگاه فردوسي مشهد تقدير مي نمايم و از درگاه خداوند متعال توفيق خدمت، و تداوم صحت و سلامتي شما روان شناسان و مشاوران عزيز را خواستارم.

ابوالفضل غفاري

معاون فرهنگي اجتماعي و دانشجويي دانشگاه