به دنبال نظارت بر فعالیت‌های مراکز مشاوره و ارزیابی عملکرد مراکز مشاوره دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور دکتر ابراهیم نعیمی به همراه هیات همراه روز پنجشنبه 26 آبان 1401 از مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه فردوسی مشهد بازدید کردند.

این بازدید که با هدف بررسی و ارزیابی فعالیت‌های مرکز مشاوره در سال 1400 صورت پذیرفت و از ساعت 9 الی 17 به طول انجامید؛ در ابتدا با جلسه ای با حضور جناب آقای دکتر غفاری معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه آغار شد و در ادامه با حضور جناب آقای دکتر علی غنائی( ریاست مرکز مشاوره) و سرکارخانم دکتر راضیه ادبی (معاون مرکز مشاوره )و همچنین همکاران بخش های مختلف مرکز مشاوره ادامه پیدا کرد.

در جریان این بازدید کلیه مستندات فعالیت های مرکز مشاوره در سال 1400 به همراه گزارش های لازم از فعالیت بخش های مختلف مرکز مشاوره از جمله بخش درمان، مداخله در بحران، آموزش و پیشگیری، روان‌سنجی، توانمندسازی شغلی، توانمندسازی شناختی، مددکاری اجتماعی، ارتقای تحصیلی و کمیسیون موارد خاص، ارائه شد و مورد ارزیابی قرار گرفت؛ و همچنین فعالیت های جاری مرکز مشاوره و طرح های بدیع انجام شده و یا در حال اجرا در سال 1401 نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

در پایان ضمن تشکر و قدردانی از فعالیت‌های گسترده انجام شده در مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه فردوسی مشهد، آقای دکتر نعیمی به چند نکته اشاره نمودند و پیشنهادهایی در راستای بهبود عملکرد مرکز مشاوره مطرح کردند.

baz3

baz4