این جلسه در روز پنجشنبه 26 آبان 1401 با حضور دکتر ابراهیم نعیمی، مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی، دکتر ابوالفضل غفاری معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، دکتر علی غنائی چمن آباد، رئیس مرکز مشاوره، دکتر راضیه ادبی، معاون مرکز مشاوره، و جمعی از همکاران مرکز مشاوره به همراه اعضای شورای مرکزی کانون همیاران سلامت روان در محل سمینا 2 مرکز مشاوره و توانمندسازی برگزار شد.

در ابتدای جلسه آقای دکتر نعیمی در خصوص اهمیت تشکیل کانون همیاران، نیاز دانشگاه به فعالیت های داوطلبانه دانشجویی و محوریت فعالیت‌های آن‌ها به نکات مهمی اشاره نمودند. سپس نظرات دانشجویان، ایده‌های نوآورانه و خلاقانه، پیشنهادها و خواسته‌های دانشجویان را شنیدند و برنامه‌ریزی‌های آینده کانون را مورد بررسی قرار دادند. در انتهای جلسه ضمن تشکر و قدردانی از حضور دانشجویان همیار، پیشنهادهایی در راستای بهبود عملکرد فعالیت‌های کانون همیاران سلامت روان توسط آقای دکتر نعیمی ارائه شد.

naemi1

naemi