در تاریخ 25 مرداد با حضور دکتر علی نبی نشست تخصصی برای بررسی چالش ها و آسیب های پیش روی حوزه کسب و کار دانش آموختگان دانشگاهی در محل سالن سمینار شماره 2 مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه با جمعی از اساتیدهیات علمی دانشگاه فردوسی برگزار شد.

در ابتدای نشست برنامه آقای دکتر علی غنایی ضمن خیر مقدم به آقای دکتر نبی از حضور همکاران هیات علمی در این جلسه تشکر و قدردانی نمودند.

در ابتدا برنامه  آقای دکتر نبی با اشاره به روستا تولید محور بسک از توابع تربت حیدریه به بیان پتانسیل بی نهایت در این زمینه پرداختند همچنین دانشگاه را بستری مناسب برای دیدار و تعامل تولید کنندگان با مجریان اداری دانستند و پیشنهاد دادند مکانی در دانشگاه جهت تسهیل در روند برنامه های اداری بخش تولید و بخش ادارات دولتی در نظر بگیرد.

در ادامه اظهار داشتند یکی از مهم ترین معضلات بخش تولید کمبود نیروی(یدی) و متخصصان حوزه فروش و مدیریت است و تاکید داشتند چیزی که اقتصاد ایران را تهدید جدی می نماید منابع انسانی است. ایشان تاکید داشتند که تا می توانید دانشجوها را با واحد های تجاری و تولید درگیر نمایید .

nabi