moshavere-tashkhisi

مرکز مشاوره و توانمدسازی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ 18 و 25 دی ماه و 2 و 9 بهمن ماه 1400 در محل مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان برای کارشناسان و مشاوران منطقه 9 کشور و افراد ثبت نام شده برگزار شد.

این کارگاه آموزشی با حضور آقای دکتر حسین شاره مدرس دوره، آقای دکترعلی غنایی چمن آباد رئیس مرکز مشاوره و خانم دکتر راضیه ادبی معاون مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.

در ابتدا آقای دکتر غنایی ضمن خوش آمد گویی به کارشناسان منطقه و همچنین توضیحاتی درمورد ضرورت کارگاه مصاحبه تشخیصی اشاره کردند. سپس آقای دکتر حسین شاره در جلسه اول درباره کلیاتی از مصاحبه تشخیصی، کاربردهای مصاحبه بالینی، نحوه ارتباط صحیح با مراجع و محیط فیزیکی اتاق مشاوره و همچنین کلیاتی در مورد نحوه ارزیابی مراجع طبق DSM5 ارائه دادند. در جلسه دوم ابتدا یک خلاصه ای از جلسه قبل شد سپس درباره انواع سوال در مشاوره و هم چنین انواع مصاحبه و اصول مصاحبه مطرح شد. در جلسه سوم و چهارم در مورد ضرورت اطلاعات شناسایی و نحوه مصاحبه تشخیصی به طور کامل توضیح داده شد.