همزمان با هفته سلامت روان و روز جهاني سلامت روان، نشست صمیمی مشاوران و مددكارن مركز مشاوره و توانمند سازی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد با  حضور دکتر غنایی رئیس و معاونان مرکز مشاوره دانشگاه روز چهارشنبه 21 مهر ماه 1400 برگزار شد.

در اين جلسه دكتر غنايي رئیس مرکز مشاوره و توانمند سازی دانشجویان دانشگاه ضمن خيرمقدم و خوشامدگويي به مشاوران و مددکاران و تقدیر از زحمات ایشان، در خصوص اهميت كار مشاوره و دغدغه هاي مرتبط با سلامت روان دانشجويان در دوران كرونا و پس از كرونا، مطالبی عنوان نمود و افزود: یکی از حوزه‌هایی که مرکز مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد نقش مهمی دارد و مشاوران و مددکاران این مرکز در این مورد تلاش می کنند حوزه پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

وی ادامه داد: در این مرکز برای استفاده دانشجویان از خدمات مشاوره ای برنامه ریزی خوبی صورت گرفته است و مرکز مشاوره و توانمند سازی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد می‌تواند بدون درنظر گرفتن مکان و زمان به دانشجویان خدمات مشاوره ای و روانشناختی ارائه دهد.

در ادامه این جلسه  مشاوران،مددکاران و مسئولين بخش های اجرایی مرکز مشاوره و توانمند سازی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد مختصری از فعالیت های انجام شده در دوران کرونا را ارائه کردند و در ادامه به گفتگو پيرامون فعاليت ها و برنامه های كاری مركز مشاوره در طول سال تحصيلي به ويژه فعاليت هاي مشاوره ای در خوابگاه پرداختند.