IMG 20200715 025210 027

انتخاب کانون دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه فردوسی مشهددر جمع کانون های دانشجویی برتر و فعال سلامت روان در کشور و دریافت لوح تقدیر از وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در برنامه اختتامیه و اعلام نتایج کمپین بزرگ دانشجویی "در خانه بمانیم"

کمپین بزرگ دانشجویی در خانه بمانیم توسط دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جهت آگاهی بخشی و راهنمایی به دانشجویان در زمینه پیشگیری از ابتلا به کرونا از 6فروردین 99 امسال راه اندازی شد.در آیین اختتامیه این کمپین که در روز سه شنبه 10 تیر و با حضور ارزشمند وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری برگزار گردید، از کانون دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه فردوسی مشهد به پاس مسئولیت پذیری اجتماعی و مشارکت این کانون در خلق آثار ارزشمند در راستای حمایت و غنا بخشی به "کمپین دانشجویی در خانه بمانیم"تقدیر صورت گرفت.این موفقیت را به اعضای شورای مرکزی کانون و دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد تبریک عرض می نماییم.