هفته های پایانی ترم تحصیلی و ایام امتحانات معمولا برای دانشجویان با اضطراب و استرس همراه است و دارای اهمیت بالایی است. به همین منظور با هدف افزایش حمایت روانی- اجتماعی از دانشجویان و افزایش اعتماد به نفس آنان، طرح خدا قوت در محل سراهای دانشجویی اجرا گردید. بدین منظور در دی ماه 1398 از کلیه اعضای هیئت علمی دانشگاه با ارسال نامه جهت حضور در طرح، دعوت به عمل آمد و پس از اعلام آمادگی اساتید داوطلب، برنامه ریزی و اطلاع رسانی جهت حضور در طرح انجام گرفت.

برنامه با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه، مدیران، مددکاران اجتماعی، کارشناسان مرکز مشاوره و سرپرستان سراهای دانشجویی از تاریخ 22دی لغایت 3بهمن 98 انجام شد. در طی این برنامه، استادان و همراهان ضمن حضور در محل سراهای دانشجویی و اتاق های دانشجویان، با آنان گفتگوی صمیمانه انجام دادند و ضمن عرض خداقوت به دانشجویان، توصیه های لازم را به آنان ارائه دادند. حضور اساتید و مدیران و سایر افراد بازدید کننده فرصت مغتنمی برای بیان مشکلات و درد دل ها از سوی دانشجویان بود و اساتید و کارشناسان نیز ضمن همدلی با دانشجویان و ارائه راهنمایی و توصیه های لازم، از تجارب شخصی و دانشجویی خود، مطالب ارزشمندی را به دانشجویان بیان کردند. همچنین اساتید و بازدید کنندگان از نزدیک در جریان روند زندگی دانشجویان قرار گرفته و نکات کاربردی جهت موفقیت در امتحانات، به دانشجویان ارائه نمودند. همچنین از سوی مرکز مشاوره پذیرایی در محل اتاق دانشجویان انجام گردید. قابل ذکر است که مددکاران مرکز مشاوره نیز اساتید مدعو را در محل خوابگاه و اتاق دانشجویان همراهی کردند.

خداقوت