123

شادی و نشاط به عنوان یکی از هیجانات مثبت، نقش تعیین کننده ای در تامین سلامت فرد و جامعه دارد.افزایش نشاط در دانشگاه برای ارتقا سلامت، به منظور توانمندسازی دانشجویان ضروری می باشد. در صورتی که دانشجویان راه های افزایش نشاط و امید را بیاموزند، به احتمال زیاد در طول زندگی خود به آن پایبند خواهد ماند. بر این اساس کارگاه راهنمایی گام به گام آموزش نشاط برای دانشجویان ویژه کارشناشان مراکز مشاوره منطقه 9 در روزهای 2 و 3 بهمن 98 برگزار می شود.این کارگاه دو روزه به میزبانی مرکز مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد با تدریس خانم دکتر نوفرستی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران برگزار گردید.در این دوره آموزشی شرکت کنندگان با فنون افزایش نشاط درونی و برنامه ها و فعالیت  های ایجاد نشاط آشنا شده و در نظر است در طی دوره های آموزشی آتی در کارگاه های دانشجویی به آموزش دانشجویان اقدام کنند.