photo ۲۰۱۹-۱۰-۱۷ ۱۰-۴۳-۳۰همايش خانواده و دانشگاه
 "ويژه والدين نودانشجويان"
 با استقبال چشمگير والدين پنجشنبه ۲۵ مهرماه از ساعت ۹ صبح در محل تالار رودكي دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شد. در اين همايش آقاي دكتر طاهري معاون فرهنگي،اجتماعي و دانشجويي دانشگاه٬ آقاي دكتر سهرابي مدير تربيت بدني دانشگاه، آقاي دكتر ساده مديريت آموزشي دانشگاه٬ آقاي الياسي معاون مديريت آموزشي، خانم دكتر عالي دبير كميته انضباطي٬ آقاي دكتر كرماني مدير فرهنگي و فعاليت هاي داوطلبانه، خانم دكتر كيوانفر معاون اداره رفاه و سلامت و آقاي دكتر غفاري رييس مركز مشاوره و توانمندسازي دانشگاه حضور پيدا كردند.
هر يك از مديران طي سخناني به توضيح و تشريح برنامه ها و فعاليت هاي مجموعه خود پرداختند، و والدين شركت كننده با فعاليت هاي متنوع و گسترده دانشگاه در حوزه هاي مختلف آشنا شدند.
همچنين والدين شركت كننده به طرح نظرات و دغدغه هاي خود و طرح سوالات خود در ارتباط با هر يك از بخش هاي دانشگاه پرداختند .
مديران و مسئولان دانشگاه ضمن استماع اين سخنان و نظرات به توضيح و پاسخگويي در خصوص سوالات مطرح شده اقدام نمودند.
قابل ذكر است كه والدين شركت كننده مسائل و موضوعات مطرح شده در همايش را بسيار مفيد، راهگشا و آگاهي بخش دانستند.
برگزاري همايش شرايط آگاه سازي و تعامل و ارتباط موثر والدين با بخش هاي مختلف دانشگاه را فراهم ساخت.
 در پايان مراسم، از والدين دانشجويان با صرف ناهار در غذاخوري پرديس پذيرايي شد .