نخستین جلسه دکتر طاهری معاون محترم فرهنگی اجتماعی و دانشجویی با همکاران و کارشناسان مرکز مشاوره در روز بیستم فروردین 1397 برگزار شد.

خانم دکتر طبیبی رییس مرکز مشاوره ضمن خوش آمدگویی و تبریک سال جدید، برای ایشان آرزو کردند که بتوانند در این جایگاه خدمات شایسته ای به دانشجویان داشته باشند، سپس گزارشی از روند فعالیت های مرکز مشاوره به دکتر طاهری ارائه دادند.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه نیز ضمن تبریک سال جدید و ابراز خرسندی به عنوان ممتاز شدن مرکز مشاوره در دهمین سال پیاپی از تلاش های بی دریغ همکاران تشکر کردند . در ادامه تک تک همکاران به ارائه نقطه نظرات خود درخصوص مسائل شغلی، سازمانی و مسائل جاری مرکز مشاوره پرداختند.

در پایان دکتر طاهری ضمن ارائه راهکارهایی جهت مسائل جاری آمادگی حوزه معاونت را جهت هر گونه همکاری با مرکز مشاوره اعلام نمودند.

بازدید دکتر طاهری