گرمی تابستان هم نتوانست فعالیت مرکز مشاوره و توانمند سازی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد را، متوقف کند. در تابستان 1396 کارشناسان و مدرسان این مرکز، به برپایی کارگاههای آموزشی پرداختند. دانشجویان با توجه به اطلاع رسانی نسبت به کارگاهها، یک یا چند کارگاه را انتخاب کرده و در کارگاهها شرکت کردند. عنوان کارگاهها در زیر آورده شده است. شور و شوق دانشجویان نسبت به یادگیری عالی است. در خیلی از جلسات قبل از آمدن مدرس در ساعت مورد نظر، دانشجویان در اتاق های سیمنار مرکز مشاوره، حضور یافته و به انتظار استاد می نشینند. فعالیت خوب و دلسوزانه مدرسان در تفهیم موضوعات کارگاه به افراد هم، وصف ناپذیر است. امید است این آموزش ها بتواند مفید برای دانشجویان باشد و دانشجویان به نقش آموزش در بهبود روابط خود با جامعه و همچنین سرنوشت خود، بیشتر آگاه شوند. در زیر به جدول کارگاهها و همچنین عکس از یکی از کارگاهها توجه کنید:

"دوره های آموزشی تابستانی"

كد

ایام هفته

موضوع کارگاه

محل برگزاري

زمان

جلسات

مدرس

شنبه

چگونه در جمع بدون اضطراب صحبت کنیم؟

سالن گروه درمانی

آقای باقری

مهارت فرزندپروری(3 تا12 سال)

سمینار2