نوشته شده توسط حسن زاده
يكشنبه ، 23 خرداد 1395 ، 08:21

پنجمین گردهمایی معاونین دانشجویی دانشگاه های برتر و بزرگ کشور

در دانشگاه فردوسی مشهد خرداد ماه 1395 برگزار گردید.

پنجمین گردهمایی معاونان دانشجویی دانشگاه های برتر و بزرگ کشور با حضور آقای دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر یعقوبی رئیس دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و معاونان دانشجویی دانشگاه های برتر و بزرگ کشور در روز یکشنبه مورخ 16 خرداد ماه 95 در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. اعضای جلسه با توجه به حساسیتهای ویژه مقام معظم رهبری به بررسی و شناسایی آسیب های اجتماعی دانشجویان و ارائه راهکارهای حل و فصل آن پرداختند .طی این نشست ، با عنایت به دستور جلسه موضوعات مختلف مورد بحث و تبادل نظرقرار گرفت، و نهایتاً موارد زیر به تصویب رسید.

در ابتدای جلسه دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان، با اشاره به نشست روسای دانشگاه های کشور تولید علم را بر اساس اقتصاد مقاومتی، اولویت اول کشور دانست و اظهار داشت: باید از هر جهت به نیازهای روحی، روانی و تغذیه ای دانشجویان به عنوان سربازان تولید علم و مسئولان آینده کشور توجه ویژه شود.

در ادامه دکتر به نژاد مسئول دبیرخانه معاونان دانشجویی دانشگاه های برتر و بزرگ کشور و معاون دانشجویی دانشگاه تهران ضمن تشکر از برگزارکنندگان این جلسه ، در گزارش مفصلی با ارائه آمار به تشریح وضعیت روحی _ روانی دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی پرداخت.

سپس دکتر یعقوبی رئیس دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در سخنان خود ضمن تشکر از دانشگاه هایی که آمار خود را در زمینه مقابله با مشکلات دانشجویان ارائه و در ایجاد محیطی آرام برای آنان تلاش کردند، تشکر نمود و از ریاست و معاونان دانشجویی دانشگاه ها درخواست کرد تا به وضعیت بهداشت روانی دانشجویان توجه ویژه ای داشته باشند.

در ادامه برگزاری گردهمایی، معاونان دانشجویی دانشگاه های برتر و بزرگ کشور به بحث و گفتگو در خصوص مسائل دانشجویی و ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.

در نهایت موارد زیر به عنوان جمعبندی جلسه ارائه شد:

1-       عضویت رئیس مرکز مشاوره در شورای دانشگاه با توجه به شرایط حساس کنونی و روند رو به رشد آسیبهای روانی و اجتماعی جهت طرح در نشست روسای دانشگاه های برتر پیشنهاد شد .

2-       تشکیل جلسه ای مشترک بین روسای دانشگاه ها و معاونین دانشجویی دانشگاه های بزرگ و برتر ترجیحاً قبل از شروع سال تحصیلی پیشنهاد شد.

3-       اجرای طرح رصد هوشمند افت تحصیلی و سلامت دانشجویان به عنوان یکی از برنامه های مرکز مشاوره دانشگاه های برتر مورد تاکید قرار گرفت و قرار شد برنامه پیشنهادی آن توسط دانشگاه صنعتی اصفهان در نشست بعدی ارائه شود.

4-       اجرای طرح آموزشی و مشاوره ای ویژه مدیران گروه های آموزشی، معاونین، روسای دانشکده ها و اساتید راهنما مورد تاکید قرار گرفت.

5-       معاونین دانشجویی دانشگاه های برتر ضمن وقوف به مشکلات دانشجویان بر ضرورت انکار ناپذیر تدریس درس مهارت های زندگی به دانشجویان بویژه دانشجویان جدیدالورود تأکید نمودند .

6-       فراهم نمودن راهکارهای مناسب توسط مرکز مشاوره دانشگاه به منظور کاهش آسیب های اجتماعی از جمله مقوله خودکشی از قبیل حذف ترم، مراجعه به مرکز مشاوره جهت پیگیری درمان و غیره تاکید شد.

moaven1

moaven2