معرفی کتاب هفته

نام کتاب: تمرکز روی هدف، روش های ساده و کارآمد آسان کردن زندگی دوبرابر کردن کارآیی و دست یابی به تمام اهداف

نویسنده: برایان تریسی

ترجمه: منیرالدین اعتضادی

ناشر: انتشارات راشین

در این کتاب فرایند عملی، ثابت شده و قدرتمند را می آموزید که می توانید آ ن را در شرایط مختلف زندگی به کار ببرید تا نتایج بهتر و آسان تر از حد تصور را بدست آورید.

همانطور که شعاع خورشید پس از عبور از یک ذره بین حرارت شدید و آتش ایجاد می کند، شما نیز می توانید درصورت تمرکز نیروهای ذهنی و توانایی های خود روی چند فعالیت مهم و محدود بسیار بیشتر از یک فرد معمولی و در زمانی بسیار کوتاه تر به موفقیت برسید.

این کتاب برخی سوال های کلیدی را که مدام ازخود می پرسیم پاسخ می دهد: «چگونه می توانیم کنترل وقت و زندگی خود را به دست گیرم؟ چگونه می توانم به حداکثر موفقیت شغلی دست پیدا کنم و درعین حال در زندگی خصوصی و در روابط اجتماعی نیز موفق باشم؟ چطور می توانم به همه این هدف ها دست پیدا کنم و درضمن احساس موفقیت و رضایت کنم؟ ...»

علاقه مندان می توانند جهت امانت گرفتن کتاب به مرکز مشاوه دانشگاه فردوسی، جنب دانشکده ادبیات مراجعه نمایند.