معرفی مرکز مشاوره دانشجویی

هوالمحجوب

مركز مشاوره و مددكاري دانشجويي دانشگاه فردوسي

ما محرمان خلوت انسیم غم مخور        با یار آشنا سخن آشنا بگو

مركز مشاوره و مددكاري دانشجويي دانشگاه فردوسي وابسته به حوزه معاونت دانشجويي و  فرهنگی مرتبط با دفتر مركزي مشاوره در وزارتخانه مي باشد. كلية خدمات اين مركز كاملاً تخصصي و ويژة دانشجويان است. فضاي مركز، شامل بخش اداري، اتاق براي فعاليت‌هاي پژوهشي و كتابخانه، چهار اتاق مشاورة فردي، يك اتاق جهت مشاورة گروهي و اتاق سمينار جهت برگزاري كارگاه‌ها مي‌باشد. فعاليت هاي اين مركز در دو حوزه خدمات روان شناختي(براي مراجعان) و خدمات مددكاري(براي مددجويان) از يكديگر قابل تفكيك است. علاوه بر این ارائة خدمات، فعاليت‌هاي آموزشی و پژوهشی و اقدامات پيش‌گيرانه نيز توسط مركز انجام مي‌شود.

اهداف مركز :

1- كاهش مشكلات روان‌شناختي دانشجويان(ناشي از دوري از خانواده، محيط زندگي قبلي و دوستان سابق، و در نتيجه كم شدن حمايت‌ها و نيز كنترل‌هاي خانواده، حضور در جمع دوستان و محيط خوابگاه، وضعيت تحصيلي متفاوت با گذشته، شرايط سني دورة جواني و محيط دانشگاهي مختلط) و كمك به سازگاري بهتر با محيط دانشگاه(شامل كلاس‌ها و امتحانات، دوستان، استادان، كاركنان) از طريق ارائة كمك‌هاي روان‌شناختي.

2- پيش‌گيري از مشكلات احتمالي روان‌شناختي و تحصيلي در آينده

3- كاهش مشكلات مختلف از طريق كمك‌هاي مالي، درماني و نظير اينها

4- كمك به تصميم‌گيري در زمينه‌هاي تحصيلي، ازدواج، شغل و نظير اينها

5- پیش گیری اولیه یا پیش گیری از بروز مشکلات روان شناختی از طریق برگزاری کارگاه های آموزشی، برگزاری جلسات سخنرانی، پرسش و پاسخ، همایش ها و اردوها، توزیع بروشور، نشریه، کتاب و سی دی های آموزشی و خودیار برای دانشجویان، کارکنان و استادان به منظور افزایش و بهبود آگاهی ها و مهارت ها. شناسایی و مداخله در بحران در مورد دانشجویانی که در معرض خطر خودکشی قرار دارند.

6- پیش گیری ثانویه یا پیش گیری از بروز اختلالات روان شناختی به منظور مداخله، درمان و کاهش طول دوره اختلال و برقراری حمایت های لازم، از طریق برگزاری طرح های ملی بررسی سلامت روان و طرح های پژوهشی شیوع شناسی، شناسایی دانشجویان در معرض خطر از طریق حضور مددکار و مشاور در خوابگاه های دانشجویان و در مرکز مشاوره دانشجویی.

7- پیش گیری سطح سوم یا پیش گیری از توسعه اختلال از طریق خدمات حمایتی، بازپروری و مددکاری، برگزاری کلاس های ورزشی، بستری، تغییرات محیطی نظیر تغییر محیط آموزشی و خوابگاهی(از طریق پیشنهاد به کمیسیون موارد خاص)، ارائه روان درمانی حمایتی و معرفی به روان پزشک؛ مداخله در بحران در مورد دانشجویانی که اقدام به خودکشی نموده اند.

شماره تلفن‌هاي مركز :8806914

آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسكریپت دارید   : پست الكترونيكي

آدرس ساختمان مرکزی : جنب دانشكدة ادبيات و علوم انساني و پشت خوابگاه پرديس1 اتاق‌هاي مشاوره کنونی در خوابگاه‌ها: پرديس1 ،2 ، 3 ، 4 و 5 و فجر1، 2، 4 و 5 که عمدتاً عصر ها و شب ها فعال هستند.

ساعات كار مركز : ساعات اداري(8صبح تا 18) (به جز ایام امتحانات)

img 4316