mod_vvisit_counterجمع205484

دانشجویان دانشگاه فردوسی چه روزانه و چه شبانه و یا دانشجویان پردیس می تواند در قبال ارائه کارت دانشجویی معتبر ، با مراجعه به پذیرش مرکز مشاوره ، تقاضای وقت مشاوره نمایند. لازم به ذکر است همه دانشجوی قبل از مراجعه به پذیرش باید از داخل پورتال دانشجویی خود یک فرم مربوط به مرکز مشاوره را پر نموده و با کدی که سیستم در قبال پر نمودن فرم به وی می دهد، به مرکز مشاوره مراجعه و تقاضای وقت نماید. مسئول پذیرش با توجه به نوع مشکل مطرح شده ، وقت مشاوره برای دانشجوی متقاضی در نظر می گیرد. دانشجو نباید فارغ التحصیل دانشگاه باشد و یا دانشجویان دانشگاههای دیگر باشد. امکانات مرکز مشاوره چه به صورت مشاوره فردی و یا مشاوره گروهی و یا کارگاههای آموزشی مختص دانشجویان دانشگاه فردوسی می باشد. تلفن پذیرش : 38806914 می باشد. ساعات کار پذیرش از 8 صبح تا 6 بعد ازظهر می باشد. آدرس مرکز مشاوره : پردیس دانشگاه فردوسی، پشت پردیس یک، می باشد.