mod_vvisit_counterجمع205484

showprofpic.php

سرکار خانم دکتر زهرا طبیبی

آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسكریپت دارید

سرکار خانم دكتر زهرا طبيبی دانشيار گروه آموزشی روانشناسی دانشكده علوم تربيتي و روانشناسي دانشگاه فردوسی مشهد مي باشد. ایشان دارای دكتراي روانشناسی، گرايش روانشناسی تحولی، از دانشگاه لینکلن، انگستان می باشد. دروس روانشناسی رشد، متون روان شناسی، آمارو روش تحقيق پيشرفته و .. در مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي را تدريس نموده اند. رویکرد اصلی پژوهشی ایشان روانشناسی سلامت کودکان و به ویژه شناخت عوامل تاثیرگذار بر حوادث ترافیکی کودکان است. این رویکرد پژوهشی به بررسی نقش عوامل انسانی (توانمندیهای ذهنی، باورها و نگرشها، شخصیت، زمینه های اجتماعی-موقعیتی) در بروز حوادث ترافیکی گسترش یافته است. همچنین ایشان قبل از انتصاب به ریاست مرکز مشاوره، ریاست کلینیک تخصصی دانشکده علوم تربیتی و همچنین ریاست کمیته انضباطی دانشجویان را به عهده داشته اند.