kareshki

آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسكریپت دارید

آقای  دکتر حسین کارشکی، رئیس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، ايشان دانشيار روان شناسي تربيتي دانشكده علوم تربيتي و روانشناسي، دانش آموخته مقطع كارشناسي ارشد و دكتري روان شناسي تربيتي دانشگاه تهران هستند. تدريس دروس انگيزش در آموزش و پرورش، روان شناسي يادگيري، روان شناسي تربيتي، روان شناسي اجتماعي، آمارو روش تحقيق پيشرفته، سنجش، روان سنجي، مسائل روان سنجي و روان سنجي پيشرفته را در مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي تدريس نموده اند. همچنين طراحي و مجري چندين كارگاه در زمينه هاي روان شناسي بازي، روان شناسي نقاشي، اقدام پزوهشي، روشهاي مطالعه، فراشناخت كاربردي، آمار پيشرفته، كاربرد نرم افزارهاي ليزرل (LISREL)، آموس (AMOS)، اس پي اس اس (SPSS) و پي ال اس (PLS) در دانشگاه هاي مختلف ايران بوده اند. نگارش و تاليف سه كتاب، ترجمه سه اثر، نگارش و نشر بيش از 80 مقاله در نشريات علمي پژوهشي داخلي، 10 مقاله در نشريات علمي پژوهشي خارجي، بيش از 55 مقاله در همايش هاي داخلي، ده مقاله در كنفرانسهاي خارجي را در كارنامه خود دارد. همچنين عضو هيات علمي برگزيده گروه علوم انساني دانشگاه فردوسي مشهد در سال 1395، دبير علمي اولين همايش كاربرد يافته هاي علوم شناختي در تعليم و تربيت (1390) و عضو هيات تحريريه يك نشريه علمي پژوهشي نيز بوده اند.